dilluns, 1 d’agost del 2011

Últim Ple Municipal a Caldes de Malavella

En l'últim Ple Municipal de Caldes de Malavella celebrat el 30 de juny del 2.011 hem vist allò que ja sabíem, CiU i PSC fent una política constructiva, mentre que la PIC no ha acceptat la seva derrota electoral, i ho demostra fent una oposició infantil i rabiosa, votant en contra de tot al marge de l'ideari polític i els interessos que representa, fent un trist favor a la gent que els hi ha donat confiança amb el seu vot.

ICV ho diu molt clar, predominen els orgulls ferits i els colors de logotips més que la responsabilitat que hauria d'assumir un regidor en acceptar el càrrec. És humà sentir-se decebut amb un resultat, i tenir el desig revengista, però cas de tenir aquest sentiment, millor seguir l'exemple de ERC i deixar el càrrec, tot el poble ho agraïra. El missatge d'ERC després del Ple és coherent i cal aplaudir el seny polític mostrat després d'uns resultats que es poden considerar un dur càstig fruït més de la dinàmica del Partit a nivell del País de que la política local.

Sobre el PP que podem dir, aprofiten el tenir representació a l'Ajuntament per primera vegada per mostrar rancúnies i frustracions. Es senten enganyats per Salvador Balliu, diuen, perquè no se'ls va donar cap regidoria. Políticament tenen una visió diferent a nivell local, a nivell de País val més no fer comentaris, però tot i així pensaven que fent el teatre després de les eleccions abraçant als guanyadors ja entrarien al govern. Fins aquí sols mostren la seva falta de maduresa política i la seva individual concepció de la realitat. No és estrany veient a les seves files els personatges més problemàtics de Caldes, gent que considera que convivència vol dir denunciar a mig poble i que faltar al respecte és mostrar la seva opinió.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada