dissabte, 19 de desembre del 2009

Sopar amb Felip Puig


El passat 18 a l’hotel Marina de Palamós l’executiva de CDC de Palamós presidida per Josep Ribas, i amb assistència de Oscar Planes, Tomas Gil, Francesc Subirats i Marta Gay vam celebrar un sopar amb el Secretari General Felip Puig, la portaveu de CiU de Palamós Isabel Ruiz, el regidor Pere Coll, l’alcalde de Begur i president de la comarcal de CDC Joan Català, l’alcalde de Forellat i expresident de la Comarcal de Convergència Josep Sala i Marc Gafarot, així com més de 50 militants i simpatitzants, entre els qui assistien la meva germana MªCarme i en Xavier Cristòfol i la seva dona Angela.

Durant el sopar Felip Puig va posar exemples de l’actual desgavell i manca d’enteniment del tripartit, i va instar als assistents a participar activament per aconseguir que Artur Mas sigui el proper President. Isabel Ruiz va exposar la situació de l’actual política dels socialistes a l’Ajuntament, basada en la pujada d’impostos, el despilfarrament, i la cessió dels impostos a empreses privades hipotecant el futur econòmic del consistori.

Josep Ribas President de CDC de Palamós, va parlar de la nova executiva, que té l’objectiu d’aconseguir l’alcaldia i presentar una seriosa alternativa a la mediocre política practicada actualment en l’Ajuntament. Els principals postulats són baixar impostos i afavorir el desenvolupament econòmic. Josep Ribas va denunciar l’intent de manipulació dels mitjans públics per part dels socialistes, així com la rebaixa de les subvencions a les entitats que no són afins, condicionant els ajuts públics a les tendències polítiques dels seus dirigents, pràctica comuna a tot arreu on governen els socialistes.

2 comentaris:

  1. Sort que has puntualitzat qui és aquest del teu costat. Jo hauria jurat que era en Nèstor de "Les aventures de Tintín".

    ResponElimina
  2. Jeje, si tens raó, segur que tothom el connèix.

    ResponElimina