dissabte, 1 de juny del 2013

El FCB dels 100 punts

Ha estat un any entranyable, com tots els darrers anys. S’ha aconseguit una lliga difícil, igualant un rècord de 100 punts del Real Madrid de la temporada passada, però amb una diferència remarcable, no hem hagut de recorre al joc brut, als regals arbitrals ni a la violència.

El col·legit arbitral va permetre de tot al Real Madrid l’any passat, demostrant un cop més que les decisions no son iguals per tothom, sembla que entrenador i jugadors del Real Madrid son intocables, i tenen un tracte preferent.

El FC Barcelona ha fet una primera volta impressionant, el que li ha permès guanyar la lliga. La segona volta ha arribat molt justet de forma, han aconseguit aguantar en la lliga, fet que té força mèrit, i repetir el rècord dels 100 punts, si be tots els barcelonistes esperàvem més a la resta de competicions.

Els problemes de salut de l’entrenador, les lesions, i el poc encert dels davanters, massa dependents de Messi, s’han fet notar. La desfeta a la Champions ha fet mal, la eliminació en la Copa del Rey i la supercopa davant l’etern rival no han estat agradables, com tampoc els enfrontaments de lliga.

No obstant, hem pogut gaudir de partits memorables, d’un joc magistral entre Iniesta, Messi, Xavi i companyia. Cal felicitar l’esforç dels jugadors i seguir entusiastes els reforços, a l’espera d’un altre temporada per gaudir com mai d’aquest equip.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada