divendres, 13 d’abril del 2012

FC Barcelona, un any excepcional !!!


Molts de nosaltres seguim amb expectació el desenvolupament de la Lliga de futbol i de la Champions. Qualsevol podria pensar que el FCB es juga la temporada en els propers partits, però res més lluny de la realitat, ha estat un any excepcional.

En el pitjor dels casos, el FC Barcelona haurà aconseguit com a mínim ser finalista de la Copa del Rey, segon a la lliga, semifinals de la Champions, SuperCopa de España, Mundial de Clubes FIFA, Torneig Joan Gamper, Premi Fair Play d’Espanya per la Real Federación Española de Fútbol (RFEF), Millor club del mon del segle XXI per la IFFHS, Millor club d’Europa del segle XXI per la IFFHS, Millor equip del mon per la revista World Soccer en 2011, Millor club del mon per la IFFHS 2011, Premi Fair Play de la Copa Mundial de Clubs de la FIFA 2011, Millor club del mes en el mon per la IFFHS Març 2012, Millor club històric del ranking mundial de clubs de la IFFHS, Premi Laureus World Sports al "millor equip de l’any” en 2011, Equip mundial de l’any per la ‘Asociación Internacional de la Prensa Deportiva’ (AIPS) 2011.

Tot això sense tenir en compte les pilotes d’or i els diversos premis tant dels jugadors com de l’entrenador, ser equip de l’any de la UEFA, i els èxits de les diverses seccions ( basquet, balonmà, hockey, …). Cap altre Club té tantes seccions guanyant títols com el FCB.

Però per sobre de tot, el que més engresca és l’esperit d’esportivitat i la educació que transmet el FCB, una sèrie de valors que fan gaudir de l’esport, i recorda que no tot es guanyar, tant en el esport, com a la resta d’àmbits de la nostre vida. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada