dimecres, 4 d’abril del 2012

Zona de guerra a Caldes de Malavella


Imagineu pilars de ponts derruïts, camps devastats, brutícia, materials diversos abandonats, dones prostituint-se, blocs de ciment als borals, qualsevol pensaria que estic detallant una zona devastada, potser en mig d’algun conflicte bèl·lic, però no, parlo d’una carretera tant propera i transitada com la N-II a l’alçada de Caldes de Malavella.

Els accessos des de Caldes de Malavella a la N-II, obligats per anar tant a Girona com a Barcelona, son perillosos, generen cues i estan mal senyalitzats. L’enllaç del PGA Golf amb el centre del poble passa una incorporació a la N-II, baixar per un pont i creuar una rotonda, francament és difícil decidir quina part d’aquest trajecte està pitjor, és més perillós i mostra un paissatge més deteriorat, el que contrasta tant amb un poble com Caldes de Malavella, com amb el PGA Golf, un camp de reputació internacional, amb instal·lacions hoteleres i un resource.

Ja sé que aquest tema no és cap novetat, molta gent s’ha queixat, manifestat, i tots els alcaldes de la zona han reclamat el desdoblament de la N-II, però no per conegut deixa de ser indignant. Costa de creure que es permeti destroçar tot l’entorn, i que les diverses Administracions no plantegin cap solució. El desdoblament de la N-II és un tema que s’eternitza, mentre la economia, el medi ambient, el turisme, les empreses i la nostre qualitat de vida cau en picat dia a dia.  

2 comentaris:

  1. Doncs, au !, a fer la primera pela tot rodant una super-producció hollywoodiana post-apocalíptica a la zona a on, fa molts anys, és va intentar desdoblar la N-II.

    ResponElimina
  2. No cal, la realitat és encara pitjor, malhauradament avui s'ha tingut que lamentar un accident mortal http://www.elpuntavui.cat/noticia/article/2-societat/5-societat/525914-mor-el-conductor-duna-furgoneta-en-xocar-amb-un-camio-al-pas-de-la-n-ii-per-sils.html

    ResponElimina