dissabte, 14 d’abril del 2012

Un escriptor a la familia



Felicitar al meu germà Jordi per la publicació del seu segon llibre ‘Escuchar, pensar y hablar’. Es una barreja de satisfacció, orgull i felicitat veure com el teu germà va materialitzant les seves fites, i de poder tenir a les mans un llibre escrit per ell.

No és senzill parlar dels dos llibres que ha publicat, ‘Crea tu vida cumpliendo tu propósito’ i ‘Escuchar, pensar y hablar’. Al conèixer al escriptor, i més amb una relació tant estreta com la d’un germà, fa difícil limitar-se al contingut dels llibres, ja que a cada frase, a cada paraula, venen al cap situacions, sentiments i emocions compartides.

Els dos llibres son recomanables pel seu contingut, que de ben segur us ajudaran com a persones, i us convidaran a reflexionar i a perfeccionar-vos, però sobretot destacaria un aspecte que pot passar per alt en una lectura ràpida, com ara la gran quantitat de referències a altres llibres. Us convido a fer un seguiment dels autors i llibres que referencia.

Utilitzant un llenguatge col·loquial i planer que permet una lectura ràpida i agradable, deixa caure en tots dos llibres cites ben escollides de grans autors. Si tireu els fil i feu un seguiment, la lectura d’aquests autors us enrriquiràn i segur que us faran canviar la vostre visió del mon, del que som, i us farà créixer tant espiritualment com a persones.

1 comentari:

  1. Gràcies Oscar per a les teves paraules i per a incloure'm en les teves reflexions.
    Una abraçada!
    Jordi.

    ResponElimina